bild_01
 
 

VIKTIG INFORMATION ANGÅENDE CORONAVIRUSET, KLICKA HÄR!

Citykliniken är en modern tandvårdsklinik mitt i centrala Linköping. Vi har satsat på högteknologisk utrustning av senaste snitt. Det ger oss möjlighet att erbjuda Dig den absolut bästa tandvården. Vi satsar på ett brett behandlingspanorama, och försöker att skriva så få remisser som möjligt. Varmt välkommen till oss!

Behandling med Laser

Med Laser kan vi laga tänderna enkelt och smärtfritt. Du slipper borrljudet och vibrationerna. Ofta kan vi laga tänderna helt utan bedövning!

Panoramaröntgen

Med vår digitala panoramaröntgen kan vi ta en bild av hela käken på en och samma gång. Det ger oss möjlighet till en mycket säker diagnostik.

CAD/CAM

Med vår avancerade CAD/CAM-utrustning kan vi erbjuda individuellt utformade porslinskronor som tillverkas på kliniken medan du väntar!

Implantat

Med implantat ger vi dig fasta tänder! Såväl kirurgi som tanduppbyggnad utförs av oss själva, vilket ger kortast möjliga behandlingstider.

Att ersätta förlorade tänder förbättrar livskvaliteten och din munhälsa. Med ett tandimplantat kan vi ge dig en stabil och långvarig lösning med ett resultat som ser ut och känns som en riktig tand!

 

Peter Olsson

leg. Tandläkare

Tandläkarexamen 1982. Mastershiputbildning i laser. Implantatkirurgi. Fiskande golfare med motorintresse.

Peter Olsson

Hela teamet

Hela teamet

Emil Danielsson

leg. Tandläkare

Emil Danielsson

 

Storgatan 40 Linköping, Tandläkare Peter Olsson, Citykliniken

Kartbild – Storgatan 40 Linköping, Citykliniken Tandläkare Peter Olsson